Gedegen maatwerk

Wolfmeister
Web Development

Wolfmeister staat garant voor een doordachte gebruikerservaring en passend maatwerk. Gebaseerd op een solide infrastructuur leveren we prestaties voor het grote publiek.

Platforms

Expression Engine

Expression Engine is zeer flexibel, veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Als een website meer complexiteit nodig heeft dan een aantal landingspagina's dan adviseren we Expression Engine.

Wordpress

WordPress is het meest gebruikte platform voor blogs. Laagdrempelig en zeer geschikt voor verschillende scenario's. Als je wordpress bij ons laat draaien kan je gebruik maken van onze licenties voor Gravityforms en de DIVI pagebuilder en REDIS caching.

Drupal7

Wolfmeister heeft Drupal7 kennis in huis. We ontwikkelen niet meer in Drupal7 maar als er beheer en onderhoud nodig is, kunnen we dit in ons team makkelijk meenemen.

Sansa

Is er behoeft aan integratie met CRM, Projectmanagement en Urenregistratie? Dan koppelen wij met voorkeur aan Sansa Software.

High Performance deliveredEen gedegen basis

Responsive

Onze frontend templates zijn altijd voorzien van Bootstrap Grid CSS waarmee je website altijd goed zichtbaar zijn op desktop, tablet en mobiel. Wij ontwikkelen met het Mobile First principe.

High Traffic

Websites die wij in beheer nemen voorzien wij van REDIS caching, Image Optimizers en als er echt veel verkeer verwacht wordt: Static Caching en Cloudflare. Take it to the stars!

Meten is weten

Heeft de server een probleem? Door onze monitoring weten we snel het probleem te indentificeren en bij de kern aan te pakken.

Begin je volgende project met Wolfmeister!

vrijblijvend offerte opvragen

De wereld verandert continue, zeker online. Wij zijn er om jouw bedrijf/organisatie/afdeling te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.