Portfolio

Solar Concept

Nederland zit midden in de energietransitie. Van fossiele brandstoffen gaan we de overgang maken naar duurzame energie. Zonnepanelen spelen hierin een essentiële rol: niet alleen omdat ze 100% duurzame en schone energie opwekken, maar ook omdat ze rendement opleveren! 

WebsiteMaatwerkCRM Integratie

Frontend

Werken in Oostenrijk

Gek op Oostenrijk en ervaren in het werven en selecteren van tijdelijke krachten. Dat is Werken in Oostenrijk. In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste skileraren en horecakrachten via ons aan het werk in de bergen, op de pistes, in bars en restaurants.

WebsiteExpressionenginePortaal

Frontend

Growingpaper

Growingpaper verzorgt bijzonder drukwerk (print) op papier met zaadjes waar bloemen en planten uit groeien. Voor growingpaper heeft Wolfmeister een international e-commerce platform ontwikkeld met diverse maatwerkmodules.

Website Maatwerk Frontend E-commerce Internationaal ExpressionEngine

De Halm

Nederlands enige producent van biologische ontbijtgranen (zoals o.a. havermout, muesli en granola) die alle processtappen in eigen bedrijf uitvoert. Hierbij staat kwaliteit, innovatie en duurzaamheid voorop.

B2B webshopWoocommerce

E-commerce

HML Bedding

Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in Schijndel dat reeds jarenlang mooie boxsprings en matrassen via erkende slaapspeciaalzaken levert. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal. Met als doelstelling het maken van eerlijke bedden.

WebsiteMaatwerk

Boomkip

Wil je een fijne accommodatie zoeken op de ABC eilanden? Dan is boomkip.nl de place 2 be! Met een uitgebreid aanbod aan bestemmingen en een overzichtelijke opsplitsing van thema’s kan je gegarandeerd iets vinden wat bij jouw

WebsiteAffiliate marketing

Guus Meeuwis

Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land. Zijn verhaal begint in 1995 als hij uit het niets op #1 in de hitlijsten opduikt met een liedje dat hij in eerste instantie voor zichzelf had willen houden.

Multi-siteHigh Traffic Frontend Hightraffic

Orkater

Orkater is een in Amsterdam gevestigd, landelijk opererend gezelschap dat oorspronkelijk en origineel theater maakt. Orkater is een gezelschap van makers dat staat voor het ontwikkelen, produceren en presenteren van nieuw geschreven, nieuw gecomponeerde en nieuw vormgegeven muziektheatrale mengvormen. 

WebsiteDrupal migratie Expressionengine

Frontend Drupal ExpressionEngine